Autoschadeherstelbedrijf Movère

Movère Car Design

Autoschadeherstelbedrijf Movère

Autoschadeherstel snel, professioneel én vakkundig uitgevoerd door dé specialist: welkom bij Movère.

Neem contact op
×
Topkwaliteit reparatie

Topkwaliteit reparatie

Jouw gezondheid staat op één, echter de kwaliteit van het materiaal is ook essentieel.

Als nieuw, maar dan anders

Als nieuw, maar dan anders

Kies voor herstel in originele staat of laat custom-made aanpassingen doorvoeren.

Een onuitwisbare indruk

Een onuitwisbare indruk

We verrassen door elk type schade, groot en klein, onzichtbaar te laten verdwijnen.

Autoschadeherstelbedrijf Movère

Gek op mooie auto’s, dat zijn we allemaal. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje; het overkomt de beste. Het belangrijkste is dat jij en eventuele passagiers in orde zijn, met de rest komt het namelijk wel in orde. Helemaal als je Autoschadeherstelbedrijf Movère over jouw beschadigde auto laat buigen. Wij doen alles voor een topkwaliteit reparatie. Want hoewel de gezondheid van de mens voorop staat, is de auto voor velen natuurlijk meer dan ‘slechts materiaal’. Behalve mooier, is een gerepareerde auto stukken veiliger. Laat daarom autoschadeherstel snel, professioneel én vakkundig uitvoeren door dé specialist: welkom bij Movère.

Movère Car Design

Passie & ervaring

Passie & ervaring

Het gaat wat ver om ons team van schade-experts kunstenaars te noemen. Al worden uitgevoerde reparaties van Movère vaak genoeg door klanten ervaren als een heus meesterwerk. Dit zit hem deels in de duurzame en innovatieve technieken die we voor schadeherstel gebruiken. Anderzijds brengt passie en ervaring ons verder dan andere autoschadeherstelbedrijven. Voor alle hoge kwaliteit reparatiewerkzaamheden is er daarom slechts één adres. Een ander voordeel: bij ons hoef je niet eens eerst schade te rijden om de glans van jouw wagen te herstellen, in originele – dan wel in gecustomizede staat.

Neem contact op

Voor alle soorten schades

Voor alle soorten schades

Movère maakt geen onderscheid tussen grote en kleine schades. Een parkeerdeuk, buts als gevolg hagel of een bumper vol steenslag wordt door ons met net zoveel liefde en aandacht gerepareerd als auto’s waarvan de ruiten gebarsten zijn en het plaatwerk krom is. Krassen poetsen we weg alsof ze nooit bestaan hebben dankzij de nieuwste spuittechnieken. Door middel van spot repair kunnen we heel gericht te werk gaan. En natuurlijk is uitdeuken zonder spuiten een optie als de lak nog intact is. Dit maakt dat Autoschadeherstelbedrijf Movère een one-stop-shop is voor elk type reparatie of renovatie.

Neem contact op

Kwaliteit bereikbaar gemaakt

Autoschade gunnen we niemand. Maar we hopen de pijn enigszins te kunnen verzachten door het beste schadeherstel aan te bieden tegen een vriendelijke prijs. Dat is het minste wat we kunnen doen. En we doen het met maximale passie voor het beste resultaat. Ongeacht het soort schade, Autoschadeherstelbedrijf Movère maakt het mogelijk! Bovendien zijn we dé specialist als het over Car Design gaat. Bezoek ons daarom ook gerust zonder schade.