Car Design

Movère Car Design

Next level car customizer

Ramen blinderen • Car wrapping • Ontchromen

Neem contact op
×
Ramen blinderen

Ramen blinderen

Geen zin in pottenkijkers? Geblindeerde autoruiten houden ookwarmte en UV-straling buiten. Veilig én functioneel.

Car wrapping

Car wrapping

Met car wrapping geef je jouw auto een unieke uitstraling. Geef je auto de look die bij je past en bescherm tevens de lak.

Ontchromen

Ontchromen

Eenvoud siert. Geef je auto minder blingbling en val op door neutrale sierlijsten en ontchroom ook andere details.

Kwaliteit bereikbaar gemaakt

Voor de beste en mooiste car customs is er slechts één adres: je bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging, dé ideale plek om een droomauto voor iedereen bereikbaar te maken. Uniek en op maat gemaakt. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van Car Design. Nu exclusief bij Movère.

Movère Car Design

De gedroomde car customs realiteit

Maak van je droom realiteit

Wil je graag een auto die helemaal naar je smaak is? Een andere set velgen en wielen doet wonderen. Maar wanneer je de rest ook aanpakt, wordt de auto van jouw dromen pas écht realiteit. We zijn niet van het halve werk bij Movère Car Design en daarom horen we graag wat jouw wensen zijn. We kijken met oog voor detail naar je auto én naar het grote geheel, want balans is alles als het om het perfecte auto design gaat. Is je auto belangrijk voor je? Twijfel dan niet en laat de uitstraling van je auto aan een professional over. Ons team bestaat uit experts met ieder een eigen specialisme en eenunieke kijk op het verfraaien van auto’s. Doe hier je voordeel mee!

Neem contact op

Je hebt tunen en je hebt finetunen

Je hebt tunen en je hebt finetunen

Wie Movère Car Design zegt, zegt next level car customization. Uit ervaring weten we dat een perfecte uitvoering van de werkzaamheden de basis vormt voor een strak eindresultaat. Perfectie zit hem in de finesses van alle aanpassingen die wij doen: car wrapping, ontchromen, ramen blinderen, montage van spoilers en zelfs complete custom-made bodykits. Kortom, finetunen is alles in onze beleving. Hiermee zijn we op het gebied van auto designabsoluut een paar stappen voor op de rest. Hoe onderscheidend wil je het hebben?

Neem contact op

Movère Car Design

Auto’s pimpen met passie. Een beetje liefhebber identificeert zich graag met zijn of haar wagen en daarom kunnen we niet zorgvuldig genoeg te werk gaan op de afdeling Movère Car Design. Onze specialisten willen precies weten wat de achterliggende drive is om van jouw auto de vetste ever te maken. De reden hiervoor is simpel: een 100% tevreden, breed grijnzende klant vinden we bij Movère heelnormaal.