Car wrapping bij Movère

Movère Car Design

Car wrapping bij Movère

Car wrapping is hot. Steeds meer klanten zetten de auto helemaal naar hun eigen hand middels een unieke wrap.

Neem contact op
×
Personaliseren

Personaliseren

Geen car wrap hoeft hetzelfde te zijn; elke combinatie kunnen we maken. Wij houden van uniek.

Precisie

Precisie

Het schadevrij aanbrengen en verwijderen van car wrapping is onze zorg en doen wij dan ook met veel precisie.

Prijs

Prijs

Hoge kwaliteit wraps betalen zich uit in uitstekende bescherming van de lak eronder en een strak design.

Car wrapping bij Movère

Car wrapping is razend populair. Steeds meer klanten zetten de auto helemaal naar hun eigen hand door middel vaneen unieke wrap. En dat is niet voor niets: een goede wrap is qua kwaliteit niet van de originele lak te onderscheiden. Gebruikte of nieuwe auto’s, Movère Car Design is gespecialiseerd in elke vorm van car wrapping. Kies een stoere, matte tint of ga voor een glanzende metallic laag. Durf jij een combinatie aan? Laat Movère een stap verder gaan en je bent gegarandeerd van een geslaagd én betaalbaar resultaat. Wist je dat de car wraps van MovèreCar Design ook een beschermende functie hebben?

Movère Car Design

Speciale verzoeken zijn de standaard

Speciale verzoeken zijn de standaard

Jij vraagt, wij wrappen. Vrijwel elke tint komt in ons kleurenpalet voor. Speciale verzoeken zijn bij Movère de standaard. Mat zwart, metallic groen, pimpelpaars of met special effects: you name it, en wij regelen het. Van opvallende kleuren tot aan camouflage wraps. Luxe, elegant, compromisloos of bruut. Niets is het team van Movère te gek. We horen graag wat je wensen zijn, maar neem gerust ook de adviezen van onze specialisten ter harte. Mogelijk helpt het je verder op weg en daar heb je op termijn alleen maar plezier van. Want daar draait hetwat ons betreft om: dat jij 100% tevreden bent met het resultaat.

Neem contact op

Perfectie is het toverwoord

Perfectie is het toverwoord

Onze filosofie komt één op één terug in onze zorgvuldige aanpak: perfectie is het toverwoord bij Movère Car Design. Daarmee maken we écht het verschil. Reken dus op een gladgestreken, naadloze wrapzónder blaasjes, luchtbellen en andere oneffenheden. Bovendien brengen we de car wrap zodanig aan dat de originele lak 100% intact blijft, óók wanneer de wrapping weer wordt verwijderd. Laat je dus niet tegenhouden door eventuele angst of spijt achteraf. Als de wrapop korte of lange termijn niet meer bevalt, halen we de folie er gewoon vanaf en is het net alsof er nooit iets is gebeurd.

Neem contact op

In no time terugverdiend

Je kunt je auto laten wrappen omdat het er gaaf uitziet, maar onze high-quality car wraps staan zijn ook populairvanwege hun beschermende effect. De dikte van de wrap is onder andere bepalend in hoeverre de auto bestand is tegen vliegen, steentjes en andere elementen die schade aan de buitenkant van de auto kunnen toebrengen. Schade door hardnekkige steenslag is helaas nooit helemaal te voorkomen, al helpt de montage van een transparante beschermfolie wél. En alles wat de wrap opvangt, krijgt de originele lak eronder niet te verduren. Dit scheelt dus aanzienlijk. Zo heb je de betaalbare prijs voor Movère carwrapping in no time terugverdiend!