Ontchromen bij Movère

Movère Car Design

Ontchromen bij Movère

Je moet ervan houden, glimmende versiersels op je auto.

Neem contact op
×
Chroom delete

Chroom delete

Chroom delete houdt het originele deel intact en voegt een camouflerende folielaag toe.

Chromen delen

Chromen delen

We ontchromen grillranden, raamlijsten, dakrails, spiegelkappen en nog veel meer.

Black Carbon Edition

Black / Carbon Edition

Kies uit satin, glans of mat zwart, carbon look of kies uit alle andere denkbare tinten en kleuren.

Ontchromen bij Movère

De één vindt de chromen elementen op zijn auto prachtig en de ander verfoeit ze. Dit is voor iedereen anders en dat is maar goed ook, want over smaak valt niet te twisten. Val je in de laatste categorie dan hoef je je niet te laten ontmoedigen door auto’s met chromen raamlijsten, chromen dakrails, een chromen omranding van de grill, aluminium spiegelkappen of andere shiny onderdelen. Laatje auto professioneel ontchromen bij Movère Car Design en creëer een Black Edition. Handig als je uitgekeken bent op het chroom of er niet eens aan wilt beginnen bij een bestaande auto. Bovendien is een ontchroomd Movèrevoertuig unieker dan een exemplaar uit de fabriek. En wie wil dat nu niet?

Movère Car Design

Hoogwaardige folies

Hoogwaardige folies

Wat is ontchromen nu eigenlijk precies? Ontchromen is een proces waarbij een extra, donkere laag wordt aangebracht op de chromen of glimmende ondergrond. Het originele onderdeel blijft dus intact, en is daardoor altijd volledig te herstellen. De hoogwaardige folies die we voor het ontchromen gebruiken, kun je vergelijken met een high-end car wrap. Met als belangrijkste verschil dat we slechts een klein deel van het exterieur aanpakken. Bovendien is ontchromen er enkel voor bedoeld om al het glimmende te camoufleren. Desondanks zijn er bij Movère verschillende opties qua type en kleuren ontchroomfolies, passend bij iedere auto.

Neem contact op

Meer dan alle kleuren zwart

Meer dan alle kleuren zwart

Ontchromen wordt ook wel chrome delete genoemd. We passen deze methode toe op alles wat maar blinkt: sierlijsten, dakdragers, spiegelkapbehuizingen, grilllijsten, portiergrepen en meer. Wat je hiervoor terugkrijgt? Movère Car Design laat aan jou de keuze: glans zwart, satin zwart of mat zwart. Wil je dat de ontchroomde delen afsteken bij de rest of juist niet? Onze vakmensen informeren je graag over de vele mogelijkheden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een speciale wrap aan te brengen op het chroom, met een unieke kleur of in carbon look. Met logo’s en typaanduidingen weten we eveneens raad in onze eigen spuiterij.

Neem contact op

Chroom deleten

Laat je chroom deleten bij Movère, dan ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit folies en puur vakmanschap. Onze ervaren specialisten gaan gedetailleerd te werk en weten precies wat ze moeten doen voor het beste resultaat. Bovendien zorgen we ervoor datkwaliteit bij ons betaalbaar is, zodat ontchromen voor iedereen bereikbaar is én blijft.