Performance & Uitlaten

Movère Car Design

Performance & Uitlaten

Stage 1 Chiptuning • Breed assortiment merk-uitlaten

Neem contact op
×
Uitlaten op maat

Uitlaten op maat

Breed aanbod customized uitlaatonderdelen en complete uitlaatsystemen van bekende merken waaronder Akrapovič.

Middendemper vervangen

Middendemper vervangen

Ervaring met het vervangen van uitlaatsystemen of delen van uitlaten zoals de middendemper.

Chiptuning Stage 1

Stage 1 chiptuning

Stage 1 tuning optimaliseert de performance door middel van aanpassingen aan het motormanagementsysteem.

Movère Performance & uitlaten

Niets zo lekker als het luisteren naar je favoriete soundtrack in de auto. Een opwindende tune tijdens accelereren, een brute knal bij gas los en een heerlijke plof tussen de schakelmomenten door. Movère Performance laat de prestaties van je auto als muziek in de oren klinken. Letterlijk, met uitlaten op maat en hoge kwaliteit systemen van grote namen als Akrapovič. Meer geluid dan power? Niet bij Movère. Onze uitlaatsystemen zorgen voor een klinkende vermogenstoename. In combinatie met high-end chiptuning software blijven sound en performance perfect in harmonie.

Movère Car Design

Maatwerk uitlaatsysteem

Custom uitlaat

Een uitlaat repareren of vervangen is een vak apart. Onze specialisten verstaan hun vak als geen ander en nemen elk aspect van het uitlaatsysteem onder de loep: van einddemper tot aan middendemper en downpipe. Naast Akrapovič, werken we ook veel met de merken Milltec en Armytrix. Liefhebbers weten waarom. Smaken verschillen, daarom laat Movère Performance jouw auto klinken zoals jij dat wilt. Aanpassingen in het kleppensysteem en bypass systeem maken van iedere uitlaat een custom uitlaat. Het verschil is luid en duidelijk.

Neem contact op

Chiptuning op maat

Chiptuning op maat

Sounds too good to be true? Daar kunnen we bij Movère Performance wat aan doen. Door middel van hoogwaardige chiptuning op maat persen we de gewenste pk uit het motormanagementsysteem. Daarnaast besteden we aandacht aan de gasrespons, efficiency en zelfs met het brandstofverbruik kunnen we rekening houden. Deze vorm van stage 1 tuning is een gewilde aanvulling op stage 2 tuning, waarbij we naast de software ook de hardware onder handen nemen. Als het aan ons ligt klinkt elke auto zoals deze presteert na een bezoek aan onze werkplaats. En andersom.

Neem contact op

Kwaliteit bereikbaar gemaakt

Voor de indrukwekkendste sound & performance is er slechts één adres: Movère Car Design is de plek om elke autodroom uit te laten komen en we zorgen ervoor dat dit voor iedereen bereikbaar is. Je bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van chiptuning & uitlaten. Exclusief bij Movère.