Stage 1 chiptuning bij Movère

Movère Car Design

Stage 1 chiptuning bij Movère

Het upgraden van de techniek beperkt zich al lang niet meer tot de hardware alleen. Natuurlijk, wie voor het juiste uitlaatsysteem van Movère kiest, gaat er zowel qua sound als performance op vooruit. Maar een beetje tuner biedt meer.

Neem contact op
×
Sleutelen aan de computer

Sleutelen aan de computer

Chippen gebeurt softwarematig d.m.v. aanpassingen aan de ECU: de computer van de auto.

Het vermogen om te besparen

Het vermogen om te besparen

Chiptuning is gelijk aan efficiency: dit betekent meer power i.c.m. minder brandstofverbruik.

Oerdegelijke systeemupgrades

Oerdegelijke systeemupgrades

Kracht is niets zonder betrouwbaarheid: laat stage 1 tuning over aan een échte specialist.

Stage 1 chiptuning bij Movère

Het upgraden van de techniek beperkt zich al lang niet meer tot de hardware alleen. Natuurlijk, wie voor het juiste uitlaatsysteem van Movère kiest, gaat er zowel qua sound als performance op vooruit. Maar een beetje tuner biedt meer. Daarom pakken op verzoek ook het motormanagement aan. Chiptuning noemen we dat met een mooi woord. Het chippen van een motor is enkel software-gerelateerd. De originele fabrieksonderdelen blijven dus intact. Deze lichte vorm van upgraden valt daarom onder de categorie stage 1 tuning. Er kan echter een serieus verschil mee worden gemaakt.

Movère Car Design

Explosieve vermogenswinst

Explosieve vermogenswinst

De invloed van chiptuning mag niet worden onderschat. De vermogenstoename en stijging van het koppel kan in sommige gevallen explosief zijn, maar is afhankelijk van de motorkarakteristieken. Zo is een turbomotor gevoeliger voor meer power dan een atmosferische krachtbron. Ook zal een grotere cilinderinhoud een hogere vermogenswinst opleveren. En dan is er nog zoiets als de kwaliteit van chiptuning. Wie bij Movère Performance het motormanagementsysteem laat optimaliseren, is verzekerd van het beste resultaat. Niet alleen qua output, maar ook qua betrouwbaarheid. Want het laatste wat je wil zijn opgloeiende dashboardlampjes.

Neem contact op

Software optimalisatie

Software optimalisatie

Bij chiptunen draait het niet om power en trekkracht alleen. Het oppakken van de motor, de soepele vermogensopbouw, de schakeltijd en zelfs het brandstofverbruik kan door middel van chiptuning verder worden verbeterd. We noemen het niet voor niets software optimalisatie. Natuurlijk hangt het accelereren zelf helemaal af van hoeveel pk’s en Newtonmeters je straks in de plus gaat. Tip van Movère: combineer het chippen met een high-end uitlaatsysteem om snelheid en sensatie een 100% match te laten zijn. Immers, wat is power zonder beleving? We hopen dat jij als echte autoliefhebber na een bezoek aan onze garage zegt: ‘mijn auto klinkt zoals hij sprint’.

Neem contact op

Ook de prijs is sportief

Chiptunen kan iedereen. Een degelijke én effectieve chiptuning laat je uitvoeren door Movère. Onze kwaliteit zit ‘m voor een deel in de software zelf. Belangrijker is echter de kennis en kunde die we in eigen huis hebben. Een auto kan nog zo krachtig en snel zijn, als hij niet doet wat hij moet doen, heb je er nog niets aan. Ga daarom voor probleemloos genieten en kies voor hoogwaardige chiptuning services van Movère Performance. Ook de prijs is sportief.