Schadeherstel Nieuwegein

Movère Car Design

Schadeherstel Nieuwegein

Kwalitatief schadeherstel nodig? Maak kennis met onze schadeafdeling.

Neem contact op
×
Autoschadeherstelbedrijf

Schadeherstel Nieuwegein

Wij repareren elk type schade, van kleine parkeerdeukjes tot aan complete carrosseriedelen.

Auto laten spuiten

Auto laten spuiten

Een auto overspuiten kan in z’n geheel, gedeeltelijk of heel gericht met spot repair.

Uitdeuken auto movere cardesign

Uitdeuken auto

Snel, effectief en kostenbesparend: een auto uitdeuken doen we met óf zonder spuiten.

Schadeherstel Nieuwegein

Movère is autoriteit op het gebied van autoschadeherstel. Je bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging; dé plek waar kwaliteit en service centraal staan. Wij maken jouw auto mooier dan vóór de schade. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Car Design, aantrekkelijk gemaakt voor elke portemonnee. Nu exclusief bij Movère, Schadeherstel Nieuwegein.

Movère Car Design

Movère schadeherstel

Movère schadeherstelbedrijf Nieuwegein

Wij liefhebbers besteden veel zorg en aandacht aan hoe een auto oogt, klinkt en presteert. Hoe vervelend ook, schade rijden is in veel gevallen onvermijdelijk. Deuken, butsen en krassen komen vaker voor dan ons lief is. Jarenlange ervaring in de schadeherstelbranche heeft echter ook een mooie kant: wij brengen auto’s terug in de staat van vóór de schade of zelfs mooier dan dat. Een keiharde belofte tegen een vriendelijke prijs: Movère maakt kwaliteit en schadeherstel betaalbaar.

Neem contact op

Reparatie, montage en spuiten

Reparatie, montage en spuiten

Schades zijn er in verschillende categorieën. Maar hoe groot of klein de schade ook, Movère weet er raad mee. We repareren, vervangen én monteren complete bumpers, portieren, motorkappen, achterkleppen, daken en ruiten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor spot repair en uitdeuken zonder spuiten waarbij enkel de focus ligt op het specifieke plekje dat je stoort. Je hoeft niet per se schade te hebben om een auto mooier te maken. Onze gecertificeerde specialisten buigen zich met net zoveel precieze en passie over de wens van een andere kleur of grondige restauratie. Een hoge kwaliteit is de standaard, net als de scherpe prijzen van alle onderdelen en werkzaamheden. Autoliefhebbers als wij gunnen iedereen een customized car.

Neem contact op

One-stop-shop voor car customs

Movère, schadeherstel Nieuwegein, gaat verder waar andere schadeherstelbedrijven stoppen. Voor het verder verfraaien van de auto hoef je namelijk geen deur verder. We hanteren een one-stop-shop principe voor iedereen die de beste zorg voor zijn of haar auto wil, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. In de praktijk kan het dus heel goed voorkomen dat je bij ons voor het repareren van autoschade komt en vervolgens de werkplaats verlaat inclusief nieuwe set velgen, spoilerkit en/of sportuitlaat.