Auto laten spuiten bij Movère

Movère Car Design

Auto laten spuiten bij Movère

Het hebben van een nieuwe auto heeft eigenlijk slechts één nadeel: het eerste krasje valt extra op en doet dus des te meer pijn.

Neem contact op
×
Professionele lakreparatie

Professionele lakreparatie

In geval van krassen, steenslag, roest, doffe plekken en andere soorten lakschades.

Spot repair

Spot repair

Bespaar verf en dus kosten door enkel de beschadiging(en) over te laten spuiten.

Schuren en gladmaken

Schuren en gladmaken

Opschuren tot het blanke metaal en polijsten voor de ultieme finishing touch.

Auto laten spuiten bij Movère

Het hebben van een nieuwe auto heeft eigenlijk slechts één nadeel: het eerste krasje valt extra op en doet dus des te meer pijn. Het is niet aan ons om te zeggen dat zoiets onoverkomelijk is. Wat we wél kunnen roepen is dat vrijwel elke kras, schade en/of oneffenheid in de lak te herstellen is. Lakreparatie bij Movère is altijd duurzaam, efficiënt en doelgericht dankzij de hoge kwaliteit van onze autospuiterij. Bovendien zijn we erg sterk in maatwerk: middels spot repair repareren we uitsluitend de lakbeschadiging in plaats van het complete onderdeel. Dit bespaart verf en dus kosten. Ook voor dof geworden, dode lakken en steenslag kun je bij Movère terecht. Wij maken jouw auto weer als nieuw!

Movère Car Design

Nieuwe spuittechnieken

Nieuwe spuittechnieken

Een auto spuiten wordt vaak gezien als het laatste redmiddel in geval van lakbeschadigingen. Is er geen lakbehandeling en poetsmiddel meer dat het gewenste resultaat oplevert? Dan is overspuiten dé oplossing om jouw auto weer in zijn oude glorie te herstellen. Is de kras te groot om met een lakstift bij te punten en te klein om het volledige onderdeel te laten overspuiten? Dan is spot repair een uitstekend alternatief. Met behulp van nieuwe spuittechnieken gaan we heel gericht aan de slag en voorzien we alleen dat ene storende plekje van een nieuwe laklaag.

Neem contact op

Lakherstel vanaf de kern

Lakherstel vanaf de kern

Behoren lakbeschadigingen niet tot jouw grootste zorg? Bij Movère hebben we ook verstand van het vakkundig wegwerken van oneffenheden, roestvorming, doffe plekken en andere nadelige invloeden op de lak. We kunnen zo oppervlakkig of grondig te werk gaan als nodig is. Van het bijwerken van één of meerdere plekjes tot aan het compleet kaal maken van carrosserieën. Movère kijkt niet alleen naar het esthetische deel, maar pakt ook de onderliggende oorzaak aan als de staat van de auto hierom vraagt. Bovendien zorgen we voor een goede aanhechting door het onderdeel eerst op te schuren tot aan het blanke metaal.

Neem contact op

Overspuiten een ‘kunst op zich’

Natuurlijk beperkt Autoschadeherstelbedrijf Movère zich niet enkel tot het repareren van de lak. De benodigde onderdelen worden zorgvuldig gedemonteerd, gemonteerd en/of afgeplakt. In onze hypermoderne spuitcabine werken ervaren specialisten die het overspuiten van jouw auto volledig eigen hebben gemaakt. Team Movère beschouwt autoschadeherstel als een kunst op zich. Detailing behoort ook tot onze specialiteiten, dus het naderhand glad en egaal maken van de nieuwe lak is voor ons een vanzelfsprekendheid en zorgt voor het perfecte resultaat.