Auto uitdeuken bij Movère

Movère Car Design

Auto uitdeuken bij Movère

Je kunt nog zo zuinig zijn op je auto, maar deuken ontstaan soms op de gekste plekken.

Neem contact op
×
Restyle deuken

Restyle deuken

Wij repareren parkeerdeuken, butsen en putten als gevolg van hagel of steenslag.

Duwen en masseren

Duwen en masseren

Het naar buiten duwen en/of masseren van de deuk maakt spuiten overbodig.

De deukendokter

De deukendokter

Speciale tools, veel ervaring én knowhow zorgen voor het gewenste resultaat.

Auto uitdeuken bij Movère

Je kunt nog zo zuinig zijn op je auto, maar deuken ontstaan soms op de gekste plekken. De bekende parkeerdeuken komen veruit het vaakst voor. Deukjes door portieren die nonchalant op een parkeerplaats worden geopend zijn meestal de boosdoener. Maar ook de motorkap, het dak en andere oppervlakken zijn vaak slachtoffer van putten en butsen. Steenslagschade en hagelschade zijn andere oorzaken van een pit of deuk in de carrosserie. Is de lak nog intact? Dan is uitdeuken zonder spuiten bij Movère Autoschade dé manier om jouw auto weer als nieuw te maken.

Movère Car Design

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Een auto overspuiten is soms onvermijdelijk. Maar als het even kan besparen we onze klanten graag een hoop kosten. Bovendien is het milieuvriendelijker om een auto te laten uitdeuken zonder spuiten. Met behulp van speciale methodieken kan dat tegenwoordig gelukkig heel goed. Afhankelijk van het soort deuk, duwen we de oneffenheid via de binnenkant terug in zijn originele staat en/of masseren we deze via een zuignap c.q. deukentrekker naar buiten toe vanaf het exterieur. Onze zogeheten deukendokters zijn gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Er komt geen druppel verf of plamuur aan te pas, enkel expertise en oog voor detail. Hiermee is dit de meeste duurzame manier van autoschadeherstel.

Neem contact op

Snel en kostenbesparend

Snel en kostenbesparend

Restyle deuken repareren vergt een bepaald soort techniek die Movère als geen ander beheerst. Wij beschikken over de tools én de expertise om iedere parkeerdeuk of buts als gevolg van bijvoorbeeld hagelstenen, vakkundig te herstellen. Bovendien is geen enkele andere vorm van reparatie duurzamer of goedkoper. Het enige wat het ons kost is tijd en zorgvuldigheid. Dit betaalt zich uit in een perfect herstel. Toch uitdeuken mét spuiten? Autoschadeherstelbedrijf Movère beschikt over een moderne spuitcabine met de nieuwste technologieën voor een snelle en kostenbesparende lakreparatie.

Neem contact op

Geduld en precisie

Uitdeuken zonder spuiten is hét ultieme voorbeeld van een kwalitatieve en doelgerichte reparatie tegen een bescheiden prijs. De benodigde gereedschappen zijn simpel, maar effectief. Let wel: het herstellen van restyle deuken is niet aan iedereen besteed. Het vergt geduld en uiterste precisie. Kortom, écht een karwei voor Movère. Betaal ook niet meer dan nodig voor professioneel schadeherstel en kies voor de kenners als het gaat om uitdeuken zonder spuiten.