Uitlaten op maat bij Movère

Movère Car Design

Uitlaten op maat bij Movère

Klinkt lekker, maatwerk uitlaten. Maar betekent het nu eigenlijk?

Neem contact op
×
A-merk kwaliteit uitlaten

A-merk kwaliteit uitlaten

Breed aanbod high-performance uitlaten van bekende merken zoals Akrapovič. Miltec en Armytrix.

Geschikt voor elke motortype

Geschikt voor elk motortype

Voor iedere krachtbron een passend systeem, ongeacht het aantal cilinders, met of zonder turbo.

Eigen geluid, meer vermogen

Eigen geluid, meer vermogen

Onze customized uitlaten garanderen een uniek motorgeluid en leveren extra performance op.

Uitlaten op maat bij Movère

Klinkt lekker, maatwerk uitlaten. Maar betekent het nu eigenlijk? Een op maat gemaakt uitlaatsysteem is niets meer en niets minder dan dat we de standaard uitlaat precies aanpassen naar jouw wensen. Daarbij laat de term ‘standaard’ zich breed interpreteren: bij Movère Performance zijn we namelijk ware meesters in het customizen van high-end uitlaatsystemen zoals van het merk Akrapovič. Dit soort systemen zijn allesbehalve ‘standaard’ te noemen. Maar dankzij onze bemoeienissen geniet je straks van een tune die geen gelijke kent. Zó hoort pure performance te klinken!

Movère Car Design

Blaasconcert versus atmosferische gillers

Blaasconcert versus atmosferische gillers

Leuk hoor, een moddervette geluidsinstallatie. Op onze Performance afdeling zijn we echter van mening dat de motor voor muzikale opwinding moet zorgen. Hoe bruter de krachtbron, hoe beter de hoogwaardige uitlaatsystemen tot hun recht komen. Al maken onze experts er een ware sport van om elke soundtrack tot in detail te finetunen. Motoren met geblazen 4 cilinders, een smeuïge 6-in-lijn, dikke V8 of gillende V10; elke type is van harte welkom. Na een grondige inventarisatieronde weten we precies welke uitlaat het beste bij jouw auto past.

Neem contact op

Custom uitlaat, custom sound

Custom uitlaat, custom sound

Movère Performance is specialist in de levering én montage van uitlaatsystemen van het unieke soort: Akrapovič, Milltec en Armytrix hebben een vaste plek in ons brede assortiment. Natuurlijk kun je ook voor andere merken uitlaten bij ons terecht. Wil je dat wij ‘m van voor tot achter zelf ontwerpen? We houden wel van een uitdaging! Geef je wensen aan Movère door, en we schetsen samen jouw unieke uitlaat op maat. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts enkele kleine aanpassingen te laten doorvoeren, zodat je toch een eigen sound creëert.

Neem contact op

Kwaliteit bereikbaar gemaakt

Klinkt snel, gaat nog sneller: de uitlaatsystemen van Movère Performance zorgen voor een dikke plus qua power. De toename in vermogen verzekert je van een acceleratie die overeenkomt met het geluid van de custom-made uitlaat; fel en explosief dus. Maar zo hard als de karakteristieke brom, diepe grom of opzwepende huil het gehoor binnendringt, zo zacht zijn onze prijzen. Want ook dát is Movère: kwaliteit bereikbaar maken. Zo kan iedereen naar goede muziek luisteren.