Velgen repareren bij Movère

Movère Car Design

Velgen repareren bij Movère

Hoogwaardig velgherstel

Neem contact op
×
Remstof en oxidatie

Remstof en oxidatie

Onschuldige boosdoeners, maar wij poetsen ze weg en geven ze weer de originele glans.

Kapotte velgen

Kapotte velgen

Gehavend, gebroken of vervormd; onze unieke technieken brengen velgen weer terug in nieuwstaat.

Andere afwerking

Andere afwerking

Velgschade? Zet het om in iets positiefs en probeer eens een ander type afwerking!

Velgen repareren bij Movère

Bij Movère weten we alles van velgen. Groter hoeft niet per se beter te zijn. Toch zien we de laatste jaren een trend dat velgen groeien en banden platter worden; dé ingrediënten voor stoeprandschade. Precies daarom zijn wij gespecialiseerd in velgreparatie. Het professioneel repareren van velgen voorkomt dat je vastzit aan een nieuwe set wielen na een intiem moment met de stoeprand. Naast stoeprandschades hebben we ook verstand van allerlei andere soorten schadeherstel. Kromme velgen, lakschades of zelfs gebroken velgen. Movère velgreparatie weet raad!

Movère Car Design

Hoogwaardig velgherstel

Hoogwaardig velgherstel

Het repareren van velgen vereist een speciaal soort techniek, kennis en vakmanschap. Movère beschikt zowel over het materiaal als over de mankracht om elk type velgschade op professionele wijze te herstellen. Soms is het poetsen of aanbrengen van een nieuwe laklaag voldoende om de velg er weer als nieuw uit te laten zien, bijvoorbeeld in geval van ingebrand remslijpsel of oxidatie onder de bestaande lak. Movère gebruikt hoogwaardige polijst- en spuittechnieken voor het beste resultaat. Velgen die onze werkplaats verlaten zijn niet te onderscheiden van nieuw!

Neem contact op

Velgendokter

Velgendokter

Bij grotere velgschades treden we op als heuse velgendokter. Ons motto: als wij het wiel niet kunnen redden, dan kan niemand het. Gebroken velgen, kromme velgen, gehavende velgen; het moet raar lopen als onze experts adviseren om niet tot velgreparatie of velgrenovatie over te gaan. Al zijn er altijd praktijkvoorbeelden dat een velg écht niet meer te herstellen is. Komt zo’n situatie voor, dan is jou met kapotte wielen laten zitten wel het laatste wat wij doen. We zoeken graag samen een nieuwe set uit! Kun je meteen van de gelegenheid gebruikmaken om je auto een andere look te geven.

Neem contact op

Kwalitatieve velgreparatie

Een beschadigde velg doet al genoeg pijn. Daarom betaal je bij Movère een eerlijke prijs voor hoge kwaliteit velgreparatie. We willen liefhebbers immers ook niet afschrikken, want een set grote wielen is en blijft toch wel een absolute must voor een strakke uitstraling van iedere auto. Kies daarom met een gerust hart voor de velg waar je 100% achterstaat. En kus je een keer de stoeprand of rijd je een ander soort schade, dan is een oplossing dichterbij dan je denkt. Exclusief bij Movère.