Velgen spuiten & poedercoaten bij Movère

Movère Car Design

Velgen spuiten & poedercoaten bij Movère

Wil je de uitstraling van je auto finetunen? Het begint allemaal met een set gave velgen.

Neem contact op
×
Stoeprandschade

Stoeprandschade

Dé nummer één reden om velgen te laten spuiten, stukken goedkoper dan nieuwe wielen.

Andere look

Andere look

Gun je velgen een andere uitstraling en spaar een compleet nieuwe set uit.

Nieuwe technieken

Nieuwe technieken

We proberen graag nieuwe technieken voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Velgen spuiten & poedercoaten bij Movère

Wil je de uitstraling van je auto finetunen? Het begint allemaal met een set gave velgen. Door de jaren heen hebben de velgen een steeds grotere rol gekregen in de looks van een auto. Letterlijk, want de maatvoering is flink meegegroeid. Van 20 inch wielen kijkt niemand meer op. Grote wielen betekent echter ook een hoge kwetsbaarheid. Een stoeprand is zo geraakt en doet extra pijn als de platte banden weinig weerstand bieden. Vervangen is helaas duur. Bovendien, wie zegt dat je niet nog een keer velgschade rijdt? Velgen spuiten en poedercoaten is een vorm van velgreparatie of velg restyle waarbij de originele glans terugkeert. De ideale oplossing dus wanneer je velgen je lief zijn.

Movère Car Design

Als nieuw

Als nieuw

Het geschraap van een velg langs een stoeprand is de grootste nachtmerrie voor iedere autofanaat. Je kan natuurlijk ook op een andere manier schade maken. Hoe het ook gebeurt, er is één schrale troost: je bent niet de enige. Vind maar eens een goed gebruikte wagen zonder gehavende wielen. Gelukkig is dit geen reden om de aankoop van een occasion uit te stellen of de beschadigde velg van je eigen auto te laten zitten. Movère is expert op het gebied van velgherstel. Onze specialisten gebruiken unieke spuittechnieken en vormen van poedercoating om elke velg er weer als nieuw uit te laten zien. Inclusief bijbehorende glans en afwerking.

Neem contact op

Afwerking naar keuze

Afwerking naar keuze

Movère biedt oplossingen voor elk velgtype: groot en klein, zilver en zwart, glans en mat. Titanium of chroom kan natuurlijk ook. Het spuiten en poedercoaten van velgen is hier geen dag hetzelfde. Dit houdt ons scherp en garandeert de kwaliteit die jouw auto verdient. Perfectie is alles bij het strak maken van de velg en het aanbrengen van de verf of lak. Ook leuk: je hoeft natuurlijk niet altijd voor de originele uitstraling te gaan. Waarom niet eens iets anders proberen? Als we toch bezig zijn… Goed om te weten: velgschade is geen must om te kiezen voor velgen spuiten bij Movère. Sterker nog, het is gewoon hartstikke leuk om een keer voor iets nieuws te gaan.

Neem contact op

Velgen spuiten en poedercoaten

Bij Movère betaal je niet de hoofdprijs voor het uitproberen van een nieuwe look voor je wielen. En ook in geval van velgschade houden we het graag redelijk. Hoe laagdrempeliger onze dienstverlening, hoe meer liefhebbers ons weten te vinden. En wat is er nou mooier dan autoliefhebbers onder elkaar? Velgen spuiten en poedercoaten doe je daarom bij Movère.