Velgen kopen bij Movère Car Design

Movère Car Design

Movère: Velgen maken de auto

Breed assortiment velgen • Diverse gerenommeerde merken

Neem contact op
×
Velgen kopen

Velgen kopen

Wij hebben een groot assortiment velgen in allerlei soorten en maten, passend bij ieder type voertuig.

Velgen repareren

Velgen repareren

Velgschade rijden overkomt de beste en vereist daarom de beste zorg bij reparatie.

Velgen spuiten en poedercoaten

Velgen spuiten en poedercoaten

Een velg spuiten of poedercoaten is een complex proces. Bij Movère zijn je velgen in de juiste handen.

Hier vind je de fraaiste velgen

Ook voor de fraaiste velgen moet je bij Movère zijn. Je bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging: daar waar alles draait om car customs & design. Wij maken optische én technische auto optimalisatie bereikbaar voor iedereen. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van velgen en velgreparatie. Exclusief bij Movère.

Movère Car Design

Personaliseren tot in de detail

Personaliseren tot in detail

Hoe groter de velg hoe beter? Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Onze specialisten weten bij elk type auto een perfecte match te vinden. Ga je voor stoer en sportief of mag het meer een luxe en elegante uitstraling hebben? De hoeveelheid spaken en het velgdesign zijn medebepalend voor de stijl van een wiel. Daarnaast kan een velg tegenwoordig tot in detail worden gepersonaliseerd met allerlei verschillende soorten afwerking: van titanium tot aan chroom, van sprankelend zilver tot aan matzwart. Duotone samenstellingen behoren eveneens tot de mogelijkheden met bijvoorbeeld een antracietkleurige binnenkant en gepolijste buitenkant.

Neem contact op

Als nieuw en toch betaalbaar

Als nieuw en toch betaalbaar

Grote wielen zijn gevoeliger voor schades. Hoe vervelend ook, het is niet ondenkbaar dat er een dag komt dat jij met je velg langs een stoeprand schraapt. Of een verdwaalde kei zorgt bij hoge snelheid voor een flinke deuk. Zo zijn er talloze andere voorbeelden van wielen die beschadigd raken. Velgen zijn kostbaar en vervangen is gelukkig vaak niet noodzakelijk. Movère heeft altijd een passende oplossing: door professionele velgreparatie betaalbaar te maken, blijft de drempel voor velgherstel laag. We zijn gespecialiseerd in het spuiten en poedercoaten, zodat al je wielen er na reparatie weer uitzien als nieuw. Daarnaast zorgen onze vakkundige herstelprocessen ervoor dat kwaliteit ook op de lange termijn gegarandeerd is.

Neem contact op

Movère velgen

Velgen maken de auto. Een mooie set nieuwe wielen geeft je auto in een handomdraai een upgrade. Maar andersom geldt dat net zo: te kleine wielen, beschadigde velgen of een ontwerp dat niet lekker past, kan de uitstraling van een auto compleet verpesten. Daarom heeft Movère een breed assortiment velgen in allerlei soorten en maten. Daarnaast zijn we experts in het repareren van velgen. Welke fraaie set mogen we onder jouw wagen monteren?